Loading. Please wait...
search

Weddings

Az esküvői fotózás manapság már nem csak az események valósághű megörökítéséről szól. Az elkészülő képeken keresztül sokféle hangulat és kiegészítő érzelem kommunikálható. Mivel egyszeri és megismételhetetlen eseményről van szó, nagyon fontos, hogy az emlékül maradó fotósorozat ne váljon unalmassá, idejétmúlttá, hanem sok év után elővéve is szórakoztasson.

egész napos esküvői fotózás

– fotózás az előkészületekről, öltözésről, vendégvárásról
– szabadtéri / beltéri kreatív fotók elkészítése
– szertartás fotózása, csoportképek hangulatos pillanatképek készítése
– fotózás a buli, lagzi, vacsora helyszínén
– 1000 – 1500 darab fotó elkészítése, utómunkával
– Az összes nagyfelbontású kép, egyedi DVD tokban, nyomtatott DVD-vel kerül átadásra
– 20 x 30 cm méretű fotókönyv
– zenés slideshow “best of” fotókból

Rendelkezésreállás
Időtartam: egyeztetés alapján

Az esküvői fotók felbecsülhetetlen emlékek, amelyek életünk legszebb és talán legizgatottabb napjára emlékeztetnek. Nem is olyan nagyon régen azonban még szinte elképzelhetetlen volt, hogy akár több ezer felvétel is készüljön egy esküvőről. Szüleink, nagyszüleink idejében néhány fénykép készült csak a nagy napról, amelyeket hagyományos technikával, papírra hívtak elő, ám ma már számtalan képet tárolhatunk különböző elektronikus eszközön, mint például egy CD-n vagy egy pendrive-on.

Természetesen még ma is rendkívül népszerű, hogy a legjobban készült, illetve profi fotós által készített esküvői felvételeket papírra nyomtassuk, amelyeket egy féltve őrzött díszes albumba helyezünk, ajándékként odaadjuk szeretteinknek, barátainknak, vagy éppen sokszoros nagyításban kinyomtassuk és egy szép képkeretbe foglalva a falra akasszuk.

Mindkét verziónak meg van a maga előnye és hátránya is. A papírra nyomtatott fotók rendkívül sérülékenyek, elszakadhatnak, foltosak lehetnek, de mégis van egy személyes hangulatuk, amikor kézbe vesszük őket, lapozgatjuk albumot, visszaidézzük az akkori érzéseket, emlékeket. A digitálisan tárolt fényképeket ugyanakkor korlátlan számban megőrizhetjük, sőt bármelyik számunkra kedves képet szinte azonnal ki is nyomtathatjuk, vagy egy virtuális galériába az Internetre is feltölthetjük. A digitális fotókról érdemes másolatokat is készíteni, tekintettel arra, hogy az eszköz, amelyen tároljuk őket, bármikor elromolhat, így pedig elveszhetnek a számunkra olyan kedves fényképek.

a pótolhatatlan emlék:

A fotók pótolhatatlan emlékeket őriznek, de ez különösen igaz az esküvői fotókra. Ezek a képek életünk legszebb, legmeghatóbb és boldog pillanatainak állít emléket, amelyeket gondosan őrzünk. Amikor elővesszük őket, meleg szívvel nézegetjük meg újra és újra, vagy mutatjuk meg ismerőseinknek, barátainknak, szeretteinknek. Az album lapozgatásakor ismét felelevenednek a régi emlékek, és újra éljük azokat a perceket, amelyeket olyan sokáig terveztünk. Mosolyt csalnak az arcunkra, emlékezünk, egy kicsit nosztalgiázunk, visszaidézzük az akkori érzéseket, vagy éppen jót derülünk egy-egy vicces képen.

Szüleink és nagyszüleink generációjában még minden teljesen más volt, hiszen akkoriban alig néhány fotó készült a nagy napról, amelyeket nagy fotókeretbe foglalva kifüggesztettek a nappali falára, azok persze az idő múlásával sárgulni, öregedni kezdtek. De hála a technika vívmányainak, manapság eredeti minőségben őrizhetjük meg ezeket a fényképeket, sőt egy esküvőről akár több ezer fotó is készülhet, köztük profi fotós és a barátaink által készített felvételek is. Ebből a sok fotóból mi magunk választhatjuk meg, hogy melyek kerüljenek a nagy becsben tartott albumba, és melyeket archiváljuk egy lemezre, egy pendrive-ra vagy a számítógépünkre. Amennyiben biztosak szeretnénk lenni abban, hogy pótolhatatlan emlékeink sokáig megmaradnak, érdemes néhány másolatot készíteni a fényképekről, mert bármelyik elektronikus eszköz elromolhat, és elveszhetnek féltve őrzött fotóink

Esküvői fotózásra az árakat mindig az egyedi igények szerint állítom össze.
Kérj személyre szabott árajánlatot e-mailben vagy telefonon!

A csomag tartalma tetszés szerint módosítható! Bármilyen egyedi elképzelést megvalósítok.

    Story

    Share it on your social network:

    Or you can just copy and share this url